Nyheder

mono cph på messe i Stockholm

mono cph var på Stockholm Furniture & Light fair i uge 6 for at hente inspiration.

 

Læs mere

Change your space, change your culture....

mono cph holdt gå-hjem-møde om emnet "change your space, change your culture" med Jennifer Celesia, Workplace Strategist fra Haworth. Jennifer talte om, hvordan kultur på arbejdspladsen udvikler sig, hvordan metoder kan bruges til at måle dens påvirkning i lokalet og hvordan effektivt arbejdspladsdesign kan transformere kultur over tid. 

Læs mere

Horten Advokater - Århus

I samarbejde med Fraster har vi løst aukustikproblemer i mødelokaler og kontorer hos Horten Advokater i Århus og opnået effektiv lyddæmpning og arbejdsglæde.

Læs mere

Discovery Travel og Peacock Travel flytter sammen i Hellerup

Discovery Travel og Peacock Travel flytter sammen i Hellerup. I samarbejde med Arkitekt Helle Flou har mono cph leveret alle nye møbler.

Læs mere

Damvad Analytics

I samarbejde med Signal arkitekter bliver mono cph valgt som leverandør til Damvad Analytics, der flytter i nye lokaler - Det gamle Orlogmuseet på Christianshavn.

Læs mere

Mylan Danmark

mono cph bliver valgt som leverandør til deres nye HQ i Ballerup. I samrabejde med Ole Hagen Arkitekter laver vi designoplæg og leverer alt inventar.

Læs mere

SDC Ejendomme i Ballerup

SDC Ejendomme i Ballerup vælger i samarbejde med Ole Hagen Arkitekter at opføre flere Orangebox AIR, 3 møderum samt flere Wall 2 telefonbokse i deres nye lejemål

Læs mere

Tomagruppen etablerer sig i Danmark

I samarbejde med deres nye CEO Rune Serigstad leverer mono inventar til deres nye kontorer i Århus og København

Læs mere

PFA Blue Star

I samarbejde med Indretningsarkitekt Vibeke Brink, CBRE og Thylander Gruppen er mono cph valgt som leverandør til det nye Kontorhotel

Læs mere